De ce ? – păi, să încercăm să vedem

… să înțelegem și să explicăm, dacă om putea…

și ce anume să înțelegem, căci de explicat numai nouă înșine ne-ar folosi (și nici atît)

de ce  nu mai punem litere în cuvinte ciuntite pe blog?

de ce  renunțăm la aberații atunci cînd ne dăm seama că orice încercare de  a fi cît de cît … originali… este iluzorie, de fapt un eșec, mai mult decît o dezamăgire ?

de ce încrederea și credința în multe lucruri, nu doar  noțiuni  (ne ferim de cuvinte pretentioase, care nu ne sunt familiare) au fost  puternic zdruncinate?

De ce nu mai…

deocamdată nu găsim propoziția sau fraza printre grămada, scuze!, multimea – acesta este cuvîntul mai potrivit- de probleme  de sănătate care nu se cuvin a fi pomenite spre a fi știute de toți, nu-i așa? , doar ni s-a mai spus, nu o găsim sau nu le găsim nici printre grrijile pentru orele urrmătoare și nici pentru ziua de mîine, prea jenante pentru a fi aduse pe blog, unde, din întîmplare pot fi văzute și de către (‘n)alții care par imperturbabili la asemenea …aspecte.. și chiar bravi învingători ai acestora;

și pentru că ne îngăduim un răstimp de o zi,

nu ne gîndim la cele șapte sau cîte or fi, minuni care înfumusețează lumea și viața, ci ne amintim despre cele cinci ‚rele’ care ne împiedică  să fim noi înșine, iar dintre acestea, deocamdată, pînă mîine sau pînă într-o altă zi, ne retragem în abandon     (necesar a fi … continuat, adică ’dezvoltat’ .. datorită celorlalte patru)

Anunțuri

Comentariile nu sunt permise.